Dom za starije NOVI DOM IQ


Dom je smješten u mirnom dijelu Petrinje, van svakodnevne buke i prometa te sa zelenom okućnicom predstavlja idealno mjesto za boravak naših korisnika.
'Kod nas niste u gostima, kod nas ste doma !' naš je moto i dovoljno govori o tome kako ćemo Vas primiti i brinuti o Vama, tu smo radi Vas, dobrodošli nam!

FOTO GALERIJA

Što možete očekivati kod nas?

Dom za starije i nemoćne osobe je ustanova koja pruža smještaj, njegu, podršku i skrb starijim osobama koje su iz različitih razloga ograničene u sposobnosti samostalnog života. Skrb o vašim voljenima prepustite našem stručnom osoblju.

KONTAKTIRAJTE NAS


Naziv projekta: Unapređenje kvalitete boravka korisnika doma za starije i nemoćne NOVI DOM I.Q.

Referentna oznaka projekta: KK.08.2.1.16.0199

Ukupna vrijednost projekta: 43.534,56 €

EU sufinanciranje projekta: 29.943,03 €

Razdoblje provedbe: 15.05.2022.- 31.12.2023.

Kontakt osoba: Mario Elezović <novi-dom@net.hr>

Sažetak projekta: Predmet projekta je ugradnja novog sustava grijanja prostora i potrošne vode koji koristi obnovljivi izvor energije, nabava suvremene domske opreme te digitalizacija poslovanja i domskih evidencija radi podizanja kvalitete i standarda boravka korisnika doma za starije i nemoćne te jačanja konkurentnosti poduzetnika. Ciljane skupine projektnih aktivnosti su postojeći i budući korisnici doma, uprava, zaposleni i poslovni partneri, a provedba projekta povoljno će se odraziti na društveno-gospodarski razvoj grada Petrinje.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj